Nieuws

Heeft u ook het schijt aan corona? De loodsen hebben dit ook en verkopen daarom wc-papier om geld in te zamelen voor hun eindreis. Bestellen kan via deze link. Alvast bedankt!

Met trots kondigen wij onze nieuwe tak aan: akazee!
Met deze tak willen wij meer kinderen een kans geven om de echte zeescouts-ervaring te beleven.

Beste ouders en leden

Heeft u nog een last-minute nieuwjaarscadeau nodig? Of wilt u uzelf graag een uniek biertje cadeau doen? Steun dan onze loodsen door 't Boeike te bestellen, een uniek blond bier in flesjes van 33 cl!

Wist je dat de loodsen dit jaar een kerstboomverkoop doen ten voordele van hun reis? Via deze link kan je meer informatie vinden en de prachtige boom bestellen.

Joepie, de tijd is aangebroken voor ons feestje.

Gaan we ons 20-jarig bestaan nog wel kunnen vieren tijdens de lockdown?

Beste leden en ouders,

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Nog 2 nachtjes slapen en het is eindelijk zover, onze zeescouts begint terug! Ben je nog niet helemaal op de hoogte van waar en wanneer je er moet zijn?

Subscribe to Nieuws