Onlangs hebben jullie allemaal een flyer meegekregen van Trooper.

Beste ouders en leden

Hier kunnen jullie alle kampboekjes terugvinden, waarin u de specifieke informatie over het kamp per tak kan vinden. De algemene info kan u in een andere bundel vinden, waar ook naar verwezen wordt met een link.

Dit jaar zouden wij graag deelnemen aan een actie van Soubry. Wat kunnen wij hiermee winnen? Gratis spaghetti op kamp. Joepie!!!

Hoe kan je ons helpen? Heel simpel.

Ben je een zeewelp of zeeleeuw en wil je onze scoustvrienden van district Noorderkempen beter leren kennen? Schrijf je dan als de bliksem in voor het kawellenweekend om je 2 dagen lang te amuseren!

Beste leden en ouders,

Dit jaar gaat het OZEE geen winterwandeling organiseren, maar wordt er in de plaats daarvan een lampionnentocht georganiseerd!

17 november is het belofte, de belangrijkste dag van ons scoutsjaar! Op deze dag beloven leiding en leden zich in te zetten voor de scouts en de maatschappij. Het is de bedoeling dat ieder lid de belofte van zijn of haar tak vanbuiten kent.

Dag ouders en leden,

Naar aanleiding van de verjaardag van de goedheilig man met zijn mijter en staf op 6 december hebben de loodsen zich geëngageerd om hem een handje toe te steken door chocolade en speculaas te verkopen.

17 november zal een van de belangrijkste dagen van het scoutsjaar worden. Dit is namelijk de dag dat we onze belofte afleggen!

Dag scouts en ouders,

Dag ouders en leden