Beste leden, ouders en sympathisanten,

Beste leden en ouders,

Hier is een nieuw bericht in verband met het paasweekend omdat er in de vorige brief een fout zat.

WEGENS DE NIEUWE MAATREGELEN VAN DE REGERING, ZIJN WIJ JAMMER GENOEG GENOODZAAKT OM HET EVENEMENT AF TE GELASTEN. WANNEER WIJ EEN NIEUWE DATUM HEBBEN GEVONDEN, ZULLEN WIJ DIT ZEKER LATEN WETEN.

Beste leden en ouders,

Door het corona virus heeft Scouts en Gidsen Vlaanderen aangeraden om geen activiteiten te doen om zo de verspreiding tegen te gaan.

Beste leden en ouders,

9 november organiseert het OZEE naar jaarlijkse gewoonte weer een pasta-avond. Dit is een avond vol gezelligheid, sfeer en lekkere pasta natuurlijk!

26 oktober leggen we weer onze belofte af! Dit is natuurlijk een speciale dag, die niet voorbij kan gaan zonder de nodige aandacht. We maken er een gezellige bijeenkomst van, waarop we ook de ouders om half 4 aan onze lokalen uitnodigen.

Heb je de brief voor het kennismakingsweekend niet gekregen? Dan kan je hem hier vinden, onder de afkorting van jouw tak!

Allerliefste jongens en meisjes, scouten en gidsen, mama's en papa's,

Subscribe to Nieuws