huidige corona maatregelen

Beste leden en ouders,

Zoals u waarschijnlijk wel weet, is er op de persconferentie van 30/10/2020 een nieuwe lockdown aangekondigd. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen op onze werking binnen de scouts. 

De nieuwe maatregelen houden in dat er vanaf 31/10/2020 geen activititeiten meer mogen doorgaan zolang dat de maatregelen niet versoepeld worden. Deze gaan waarschijnlijk minstens aanhouden tot 11 november, al kan dit ook langer duren. Zelf hopen we dat de situatie zo snel mogelijk gaat veranderen, maar hier moeten we ons allemaal voor inzetten door de maatregelen na te leven, ook als deze niet altijd de maatregelen zijn waarop we hoopten. Al hebben wij er de volste vertrouwen in dat deze zeker voor positieve gevolgen (en negatieve testresultaten) gaan zorgen. 

Vanaf dat de activiteiten weer mogen doorgaan, zullen hierover zo snel mogelijk een mail sturen en een bericht hierover plaatsen op onze site, facebookpagina en ons instagramaccount. Ook gaan de takken hun best doen om nog activiteiten te organiseren die u in uw bubbel kan doen om uw kinderen bezig te houden in deze moeilijke tijden, hou hier dus zeker uw mailbox voor in de gaten. 

De wafelverkoop gaan we nog wel laten doorgaan, hierover gaan we nog een mail sturen met hoe dit in zijn werk gaat gaan met een tijdstip voor uw afhaling erbij. 

Houd u gezond, houd u aan de maatregelen en hopelijk tot snel,

Zeescouts Toxandria