Wafelverkoop 2020

Beste leden en ouders,

Zoals jullie waarschijnlijk al wel gehoord hebben zijn de maatregelen verlengd tot en met 3 mei. Jammer genoeg houdt dat ook in dat er tot dan geen fysieke scoutsactiviteiten mogen plaatsvinden. De leiding doet zoveel mogelijk hun best om online spelletjes/opdrachten te voorzien, zodat de leden zich niet te hard vervelen op zaterdag.

Normaal gezien is het 9 mei financiële actie. Het is nog niet zeker of we dan al terug activiteiten mogen doen, maar het lijkt ons geen goed plan om in de winkelstraat en huis aan huis wafels te gaan verkopen. We hebben daarom beslist om dit niet te doen. Toch gaan we wafels verkopen om wat geld in het laadje te brengen. Alleen doen we dit op een andere manier. We gaan online verkopen!! Hopelijk zijn jullie even enthousiast als anders om wafels te verkopen in je nabije omgeving aan oma's, opa's, tantes, nonkels, ouders, neven, nichten, vrienden,... Zoals altijd zijn het weer de heerlijke Mina wafels. Jullie hebben de keuze tussen vanille of vanille met een chocolade-laagje op. De prijs is 3 euro per pakje. Bestellingen kunnen jullie plaatsen via onderstaande link tot en met 16 mei. Jullie bestelling is pas afgerond als we het geld ontvangen hebben op onze rekening. Storten doe je op BE10 7330 0716 5704. Doe dit met vermelding van je volledig naam + wafels. Probeer zoveel mogelijk alles samen te zetten in één grote bestelling per gezin. We voorzien op zaterdag 30 mei een afhaalmoment op het Frac. Indien dit niet kan doorgaan omwille van de lopende maatregelen gaan wij op zoek naar een oplossing. We verzekeren jullie dat de wafels er komen (mits enige vertraging als dit afhaalmoment niet door kan gaan). Indien er iets niet duidelijk is, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Ps: De tak die het meeste wafels verkoopt, krijgt een verrassing op kamp. Hopelijk kan het kamp doorgaan. We houden jullie op de hoogte van zodra we meer weten.

Verzorg jullie goed en blijf gezond.

Met vriendelijke groeten,

De groepsleiding en de hele leidingsploeg