Wafelverkoop November 2020

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Ook dit jaar doen we weer een financiële actie. Normaal gezien trekken we hiervoor de straten van Turnhout in om deze tot de man te brengen, maar door corona gaat dit spijtig genoeg dit jaar niet. Daarom gaan we een wafel take-away doen!

Om de bestellingen te ontvangen, gaan we gebruik maken van een google forms om zo contant geld en briefjes te vermijden. Om naar de google forms te gaan, kan u hier klikken.

Net als elk jaar kosten de wafels per pakje 3 euro en hebt u keuze uit twee mogelijkheden:

- Chocolade wafels: dit zijn 5 apart verpakte wafels.

- Vanille wafels: dit zijn 6 niet verpakte wafels

De take-away zal doorgaan op zaterdag 7 november. We zullen hiervoor voor 7 november nog meer informatie over sturen naar het mailadres dat u in de google forms heeft ingevuld, houd dit dus zeker goed in de gaten. Het is ook zeer belangrijk dat u bij het storten op de scoutsrekening dezelfde naam gebruikt als de naam die u hebt opgegeven bij de bestelling, hierdoor kunnen we ook zien dat u uw bestelling betaald heeft.

Alvast hartelijk dank voor jullie steun!!

Zeescouts Toxandria