20-jarig bestaan

WEGENS DE NIEUWE MAATREGELEN VAN DE REGERING, ZIJN WIJ JAMMER GENOEG GENOODZAAKT OM HET EVENEMENT AF TE GELASTEN. WANNEER WIJ EEN NIEUWE DATUM HEBBEN GEVONDEN, ZULLEN WIJ DIT ZEKER LATEN WETEN.

September 2020 bestaat onze scouts 20 jaar en dit mogen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Daarom zullen we gedurende het scoutsjaar 2019 - 2020 heel wat festiviteiten laten doorgaan.

Eindelijk kunnen we jullie verkondigen wat we allemaal gaan doen!

• 17 - 18 april 2020: Feestweekend (https://www.facebook.com/events/194968535166195/)

• ​vrijdag 17 april: Galabal voor oudleiding, leiding en loodsen

• Zaterdag 18 april:

• 11u: Opening Vaarseizoen zal dit jaar eens niet plaatsvinden aan de Nieuwe Kaai, maar wel aan onze eigen lokalen, 't Frac. De oprichters van Zeescouting Toxandria zullen de boten een behouden vaart toewensen.

• 11u30 à 12u: Na het wijden van de boten heeft iedereen natuurlijk grote honger gekregen. Daarom houden we een grote groepspicknick. We vragen hierbij om zelf boterhammen te voorzien. Er zullen ook snacks te koop zijn bij de loodsen.

• 13u: De scouts heeft op heel wat plekken in en rond Turnhout activiteit gehouden. Tijd om op deze plekken herinneringen op te halen met een fietsspel. Zoek een team van maximum 6 personen, controleer of je fiets in orde is en schrijf je in (meer info verderop). Het spel start aan 't Frac. Om de veiligheid te garanderen vragen wij dat er in elk team minstens 1 volwassene zit. Een team van enkel ZVK is ook oké.

• 16u: Nadat iedereen is teruggekeerd is het tijd om het glas te heffen op onze 20ste verjaardag. Kom luisteren naar het talent dat onze scouts en Turnhout rijk is met live muziek. Er zal ook de mogelijkheid zijn om foto's en onze lokalen te bekijken.

• 17u: Altijd al willen weten wat wij eten op kamp? De leiding en het OZEE laten je kennismaken met typisch scoutesk eten. We vragen om hierbij je eigen bord en bestek mee te nemen. Zo denken we ook aan het milieu.

• Na ons buikje rond te hebben gegeten is het nog tijd om gezellig te blijven hangen en iets te drinken.

Wil jij er ook bij zijn op deze dag vol verrassingen en plezier? Dat kan!

Voor het fietsspel vragen wij om je met jouw team in te schrijven via http://bit.ly/InschrijvingZS2020 (tot en met 1 april). De €5 (per team) moet ter plaatse betaald worden.

Ook voor het foodtruckfestival zou het leuk zijn dat je je inschrijft. Deze inschrijving is NIET bindend. Dit wil zeggen dat wanneer je inschrijft en toch niet mee-eet, dit geen probleem is. Ook niet inschrijven en wel mee-eten is geen probleem. We vragen dit enkel om een inschatting te kunnen maken voor onze bestelling. Inschrijven kan via bovenstaande link.

Hopelijk zien wij jullie allemaal verschijnen!

Bij vragen: toxandria2020@gmail.com

In 't kort:

• Wanneer: 18 april vanaf 11u
  • Wat: Opening Vaarseizoen, picknick, fietsspel, foodtruckfestival, live muziek, gezellig iets drinken
  • Waar: 't Frac
  • Wat meenemen: Picknick, bord en bestek

Om extra centen in te zamelen voor onze 20ste verjaardag hebben wij ons aangesloten bij Trooper.

Trooper is een site waarmee wij als scouts geld kunnen verdienen. Door via Trooper naar de site van je online aankoop te gaan, krijgen wij als scouts een percentje op je aankoop. Ouders betalen helemaal niets extra. Voor elke 100 euro die ouders besteden, krijgt de scouts €5. Het enige wat je moet doen is via www.trooper.be/zeescoutstoxandria naar je winkel doorklikken.

Deelnemende winkels zijn o.a. Coolblue, Mediamarkt, Krëfel, Proximus, Bol.com, Collect&Go, Decathlon, A.S. Adventure, Booking.com, Brantano, Torfs, JBC, ZEB, Hema, Fun, Dreamland, Takeaway.com, Pizza Hut, Efteling, Bobbejaanland en nog zo veel meer.