20-jarig bestaan

September 2020 bestaat onze scouts 20 jaar.

Dit mogen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Daarom zullen we gedurende het scoutsjaar 2020-2021 heel wat festiviteiten laten doorgaan.

Wat we allemaal gaan doen is nog even een geheim, maar deze data kunnen we je wel al bekend maken:

• 16–17–18 oktober 2020: Kennismakingsweekend

• 16 & 17 April 2021: Feest

Om extra centen in te zamelen voor onze 20ste verjaardag hebben wij ons aangesloten bij Trooper.

Trooper is een site waarmee wij als scouts geld kunnen verdienen. Door via Trooper naar de site van je online aankoop te gaan, krijgen wij als scouts een percentje op je aankoop. Ouders betalen helemaal niets extra. Voor elke 100 euro die ouders besteden, krijgt de scouts €5. Het enige wat je moet doen is via www.trooper.be/zeescoutstoxandria naar je winkel doorklikken.

Deelnemende winkels zijn o.a. Coolblue, Mediamarkt, Krëfel, Proximus, Bol.com, Collect&Go, Decathlon, A.S. Adventure, Booking.com, Brantano, Torfs, JBC, ZEB, Hema, Fun, Dreamland, Takeaway.com, Pizza  Hut, Efteling, Bobbejaanland en nog zo veel meer.

Meer info volgt binnenkort!