20-jarig bestaan

AANGEZIEN DE HUIDE MAATREGELEN VAN KRACHT BLIJVEN, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM VOORLOPIG DE FESTIVITEITEN UIT TE STELLEN. VANAF DAT WIJ EEN NIEUWE DATUM HEBBEN, LATEN WE HET ZEKER EN VAST WETEN!

September 2020 bestaat onze scouts 20 jaar en dit mogen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Daarom zullen we gedurende het scoutsjaar 2019 - 2020 heel wat festiviteiten laten doorgaan.

Eindelijk kunnen we jullie verkondigen wat we allemaal gaan doen!

• 18 - 19 september 2020: Feestweekend (https://www.facebook.com/events/194968535166195/)

• ​vrijdag 18 september: Galabal voor oudleiding, leiding en loodsen

• Zaterdag 19 september:

• 13u: De scouts heeft op heel wat plekken in en rond Turnhout activiteit gehouden. Tijd om op deze plekken herinneringen op te halen met een fietsspel. Zoek een team van maximum 6 personen, controleer of je fiets in orde is en schrijf je in (meer info volgt nog). Het spel start aan 't Frac. Om de veiligheid te garanderen vragen wij dat er in elk team minstens 1 volwassene zit. Een team van enkel ZVK is ook oké.

• 16u: Nadat iedereen is teruggekeerd is het tijd om het glas te heffen op onze 20ste verjaardag. Kom luisteren naar het talent dat onze scouts en Turnhout rijk is met live muziek. Er zal ook de mogelijkheid zijn om foto's en onze lokalen te bekijken.

• 17u: Altijd al willen weten wat wij eten op kamp? De leiding en het OZEE laten je kennismaken met typisch scoutesk eten. We vragen om hierbij je eigen bord en bestek mee te nemen. Zo denken we ook aan het milieu.

• Na ons buikje rond te hebben gegeten is het nog tijd om gezellig te blijven hangen en iets te drinken.

Wil jij er ook bij zijn op deze dag vol verrassingen en plezier? Dat kan!

Meer info over de inschrijvingen zullen we binnenkort bekend maken.

Hopelijk zien wij jullie allemaal verschijnen!

Bij vragen: toxandria2020@gmail.com

In 't kort:

• Wanneer: 19 april vanaf 13u
  • Wat: Fietsspel, foodtruckfestival, live muziek, gezellig iets drinken
  • Waar: 't Frac
  • Wat meenemen: Picknick, bord en bestek

Om extra centen in te zamelen voor onze 20ste verjaardag hebben wij ons aangesloten bij Trooper.

Trooper is een site waarmee wij als scouts geld kunnen verdienen. Door via Trooper naar de site van je online aankoop te gaan, krijgen wij als scouts een percentje op je aankoop. Ouders betalen helemaal niets extra. Voor elke 100 euro die ouders besteden, krijgt de scouts €5. Het enige wat je moet doen is via www.trooper.be/zeescoutstoxandria naar je winkel doorklikken.

Deelnemende winkels zijn o.a. Coolblue, Mediamarkt, Krëfel, Proximus, Bol.com, Collect&Go, Decathlon, A.S. Adventure, Booking.com, Brantano, Torfs, JBC, ZEB, Hema, Fun, Dreamland, Takeaway.com, Pizza Hut, Efteling, Bobbejaanland en nog zo veel meer.