Februari Zeeleeuwen

Datum: 
24/02/2019 (All day)

2 februari: Lampionnentocht van 14u tot 22u @Frac

Vandaag is het een speciale activiteit die niet enkel door jullie leiding wordt georganiseerd, maar ook door het OZEE! Zij hebben een mooie tocht uitgestippeld in de buurt van het Frac voor de lampionnentocht. In de namiddag gaan we zelf onze lampionnetjes knutselen die jullie kunnen gebruiken tijdens de tocht, zodat jullie niet bang hoeven te zijn in het donker tijdens de tocht. De ouders mogen om 16u komen om ook mee te wandelen.

9 februari: Roosje’s verjaardagspel van 14u tot 17u @Frac

HIEP HIEP HOERA, jullie lieve leiding Roosje is vandaag jarig! Natuurlijk hadden jullie dat al geraden door de titel. Omdat het vandaag zo’n speciale dag is, gaan we vandaag een spel spelen dat speciaal voor haar gemaakt is. Wat dit spel inhoudt, moet natuurlijk nog een verrassing blijven!

PS: Ze vindt het superleuk om veel kaartjes te krijgen ;)

16 februari: Leidingswissel van 14u tot 17u @Frac

Als jullie vandaag op het Frac aankomt, moeten jullie niet verschieten! Jullie zullen namelijk een andere leidingsploeg dan jullie geliefde zeeleeuwenleiding aantreffen, want het is vandaag leidingswissel. Jullie gaan nog een weekje op ons moeten wachten. In plaats daarvan gaat er vandaag nieuwe leiding voor een mega-awesome en superactiviteit zorgen, dus kom allemaal maar af!

23 februari: Bosspel van 14u tot 17u @Frac

In deze korte maand is het nog eens tijd om een klassiek bosspel te spelen met jullie gewoonlijke leiding. Wat we vandaag gaan doen moet natuurlijk nog een verrassing blijven, maar we zullen voor de nieuwsgierigaards een tip geven: we hebben wilde kreten en loeiende koeien gehoord in het bos. Wat dit betekent zal je deze zaterdag ontdekken!

Contactpersoon van de maand: Lotte 0491 59 26 83