Februari Zeeleeuwen

Datum: 
25/02/2018 (All day)

3 februari: Winterwandeling van 14u tot 17u @Liereman Oud-Turnhout

Trek jullie  waterdichte wandelschoenen of laarzen al maar aan, schraap jullie kelen al maar voor de super leuke liedjes die we onderweg gaan zingen en neem jullie ouders, grootouders en vriendjes maar mee. Vandaag gaan we op onze alom bekende winterwandeling. Verdere info staat op de site. Er is natuurlijk zoals altijd de lekkere tussenstop met chocolademelk, wij zijn er al helemaal klaar voor.

10 februari: Swingpaleis/carnaval van 14u tot 17u @Frac

Schraap jullie kelen, smeer jullie stembanden en oefen je do-re-mi al maar in de spiegel. Omdat we omver geblazen waren door jullie prachtige engelengezang met driekoningen vonden we dat wel voor herhaling vatbaar. Daarom hebben we vandaag een heus swingpaleis! Jullie mogen ook allemaal een leuke accessoire meenemen.

17 februari: Leidingswissel van 14u tot 17u @Frac

Stratego, pleinspelen of misschien wel iets helemaal anders. Wij weten het ook niet, maar we weten wel dat jullie vandaag andere gezichten gaan zien dan jullie normale leiding. Uiteraard gaan ze hun best doen om er net zo’n leuke activiteit van te maken als wij dat kunnen, dus kom zeker om te zien wie jullie leiding is en dan zien wij jullie volgende week terug!

24 februari: Loodsenactiviteit van 14u tot 17u @Frac

Vandaag komen de loodsen, die ons een paar weken geleden hebben begeleid op onze activiteit, een super duper cool spel met ons spelen. Wij hebben nog geen idee welk spel het wordt, maar we weten in elk geval al wel dat ze dat super goed gaan doen! Hebben jullie zin om samen met ons of misschien wel net tegen ons te spelen? Zorg dan zeker dat je er bij bent!