juni scheepsmakkers

Datum: 
28/05/2022 - 00:30 to 30/06/2022 - 00:30

Scheepsmakkers

4 juni: waterspelletjes van  14:00 uur tot 17:00 uur @frac

Spitter spetter spater, vandaag spelen we spelletjes in het thema water! Door het (hopelijk) warme weer zorgen we vandaag voor de beste verkoeling en een zomersgevoel. Vergeet je stralende lach en goed humeur niet mee te nemen, we gaan ze kunnen gebruiken J .

11 juni: Brunch van 10:00 uur tot 12:00 uur @frac

Is er een betere activiteit dan eten? Hiervoor staan we iets vroeger voor op samen te genieten van een lekkere brunch. Zorg ervoor dat jullie buikjes nog niet te vol zitten en zeker iets van eten mee te nemen. Zo kunnen we samen genieten van de lekkernijen die jullie meebrengen. Benieuwd wat er te eten zal zijn? Komen is de boodschap! Als iedereen iets meeneemt, dan kunnen we er een fenomenaal eetfestijn van maken.

18 juni: filmavond van 19:00 uur tot  21:30 uur @frac

De examens staan voor de deur en zijn misschien zelfs al begonnen voor sommigen. Daarom doen we vandaag een avondactiviteit! Doe je meest gezellige kleding aan (pyjama) en breng je slaapzak, kussen en eigen snackjes mee, zo maken we er een geweldige avond van.

Veel succes met jullie examens!!

25 juni: Groepsuitstap (zie brief) @Zilvermeer (Mol)

TADAAAA! De laatste activiteit voor het kamp is weer aangebroken. Zoals voorgaande jaren gaan we het zilvermeer weer onveilig maken. Voor deze activiteit is het héééééél belangrijk dat jullie de (inschrijvings)brief bekijken. Allemaal komen, zodat we de laatste activiteit in stijl kunnen afsluiten. Peace out – Makkerleiding