November Zeehonden

Datum: 
25/11/2018 (All day)

3 november: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Stadspark

Joepie, vandaag gaan we voor de eerste keer dit jaar zwemmen! Vergeet dus zeker je handdoek, zwembroek, zwembandjes en alle andere dingen niet. Hiernaast moet ieder lid ook 3 euro inkom meenemen. Hopelijk staan jullie al te popelen om in het water te springen!

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot 17u @Boomgaardplein

Vandaag is het zoals jaarlijkse gewoonte weer onze financiële actie. Hmmm, heerlijke wafeltjes verkopen! Hiervoor zullen we wel al onze wapens uit de kast moeten halen. Tover dus je mooiste glimlach op je gezicht en laat zeker jullie schattigheid niet in de kast liggen. Na de activiteit kan je ook nog met de hele familie genieten van een heerlijk bord spaghetti op de eetavond van het Ozee. Deze zal doorgaan in de parochiezaal van het Schorvoort, hier sluiten we onze activiteit dan ook om 17u af.

17 november: Belofte van 14u tot 17u @Frac

Vandaag staat er alweer een andere traditie op het menu, wij gaan onze belofte afleggen. Hierbij zullen we plechtig beloven ons te gedragen doorheen de rest van het jaar. Leer onze ‘zeehondenbelofte’ dus goed vooraf, zo kan je je mama en papa trots maken (deze zijn dan ook welkom vanaf 15u30).

Vandaag vragen wij om zeker in perfect uniform te komen voor deze plechtige gebeurtenis!

24 november: Bosspel van 14u tot 17u @Frac

Hoe kunnen we deze maand beter afsluiten dan met een stevig bosspel? We hebben zowat alles al gehad in november, dus laten we het maar eens simpel houden. Hopelijk zijn jullie allen paraat met een overmaat aan energie om het spel te winnen! Wij hebben er al vast zin in, tot dan!

Contactpersoon van de maand: Zaharof (Xander Geerts) (0472 39 55 09)