November Zeeleeuwen

Datum: 
28/11/2021 (All day)

6 november: Belofte van 9 uur tot 17 uur @FRAC

Wil je echt laten zien wat voor een rasechte zeescout je bent, dan moet je vandaag zeker komen. Zoals jullie hopelijk allemaal wel weten, doen we elk jaar onze belofte om echt te laten zien wat we willen doen en hoe we proberen te zijn. Daarom gaan we daar vandaag megaleuke dingen mee doen. Een goed humeur is dus de boodschap!

13 november: Financiële actie van 9 uur tot 17 uur @FRAC

Wij weten allemaal dat iedereen graag snoepjes en koeken eten, daarom gaan we vandaag iedereen blij maken. We doen dit door wafeltjes te verkopen aan mensen om zo ook de scouts financieel te steunen. Neem eventueel een lekker warme jas mee voor als het koud zou worden en je middageten mag je zeker ook niet vergeten. We sluiten deze activiteit om 17 uur af aan de parochiezaal van Schorvoort, want daar zal na de activiteit ook onze fantastische pasta-avond plaatsvinden!

PS: Arthur is jarig in deze week!

20 november: Zwemmen van 14 uur tot 17 uur @Zwembad Stadspark

Heeuuuuujjjj!

Vandaag kunnen we voor de eerste keer sinds een hele lange tijd nog eens gaan zwemmen! Zorg er zeker voor dat je op tijd aan het zwembad van het Stadspark staat met je zwembroek/ zwempak en 3,5 euro om het zwembad binnen te mogen. Neem je beste waterkunstjes maar mee!

27 november: Stadsspel van 14 uur tot 17 uur @inkomhal van de Warande

STI STA Stadspel…

Vandaag doen we een mega supergeweldig stadsspel! We gaan vandaag de straten van Turnhout onveilig maken met onze knappe koppies.

Pssssss…

Er komen nog een paar knappies extra mee!

Contactpersoon van de maand: Matthis (0468112487)