Oktober Loodsen

Datum: 
27/10/2019 (All day)

5 oktober: Brieven ronddelen van 9 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag gaan we dikke poen scheppen. Vergeet zeker je wandelschoenen niet, want die beentjes gaan moeten werken. Je kan je misschien al voorbereiden door de straatnamen van Turnhout te memoriseren. Je mag ook altijd briefjes in de bus gaan steken bij Bagheera, anders krijgt die nooit post, sad.
 

12 oktober: Brieven ronddelen van 9 uur tot 17uur @FRAC

Wat we vandaag gaan doen hangt af van hoe vlot het vorige week ging! Als alle brieven de deur uit zijn, voorziet de leiding een super mega spel, anders zullen we helaas nog eens op stap moeten. Hou zeker Facebook in de gaten!
 

18 oktober: Dag van de jeugdbeweging

Vandaag is het dag van de jeugdbeweging: Allemaal in uniform naar school en gratis koffiekoeken steken!
 

18 - 20 oktober: Kennismakingsweekend van 7 uur tot 15 uur @FRAC

Dit weekend gaan we op kennismakingsweekend! Na dag van de jeugdbeweging zijn jullie al helemaal in scoutsstemming, er bestaat geen betere manier om op weekend te vertrekken! We gaan nog niet verklappen waar we naartoe gaan, maar je zal niet teleurgesteld zijn. Vergeet zeker niet op de brief te kijken om te weten wat je allemaal nodig hebt.

PS: Het kan zijn dat de uren niet kloppen, check zeker de brief die jullie van ons hebben gekregen!
 

26 oktober: Belofte van 9 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag is het belofte! Hopelijk hebben jullie ondertussen al een super deluxe belofte in elkaar gestoken en die ook vanbuiten geleerd. Oefen hem zeker goed in, want het is de bedoeling dat jullie het niveau van de leiding evenaren! We gaan vandaag ook enkele dingetjes verkopen in ons standje om een centje bij te verdienen voor de zeilreis. De ouders zijn welkom vanaf half vier.

Contactpersoon van de maand: Lars (0497 76 71 70)