zeeleeuwen

Datum: 
28/05/2022 - 00:30 to 30/06/2022 - 00:30

Zeeleeuwen

4 juni: Waterspelletjes van 14 uur tot 17 uur @Frac

Vandaag gaan we ons letterlijk en figuurlijk onderdompelen in de wereld van de verzonken stad Atlantis. Alles speelt zich af onder het water 😊. De kans dat je nat wordt is reëel. Breng best wat extra droge kleren en/of een handdoek mee.

11 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 uur @Frac

Denk alvast na over je all time favourite movie. Vandaag geen UGC of Kinepolis maar een omgetoverde Frac home cinema. Een extra dekentje en/of kussentje kan ook wel van pas komen. Neem wat frisdrank en chips of popcorn mee.

18 juni: Spelletjesavond van 18 uur tot 20:30 uur @Frac

Doe je beste ‘James  Bond’ pak maar aan en waan je vandaag in een echt casino. Oefen je poker face alvast thuis voor de spiegel, zodat je dit ten gepaste tijden kan gebruiken.

Je wordt ondergedompeld in de wereld van Las Vegas, alles wat deze fonkelende lichtstad te bieden heeft zal je deze avond overkomen. Je wordt door professionele 😊 croupiers aan de blackjack-, pokeren en roulettetafel opgewacht. Waag je kans, en win de jackpot!

25 juni: Groepsuitstap van 10 uur tot 17 uur @Zilvermeer (Mol)

Vandaag is prachtig zonnig weer. Iedereen is goed gezind. Want volgens Bart Peeters… gaan we in de zomer zwemmen in het Zilvermeer, met vrienden en vriendinnetjes en we zwemmen op en neer. ’t Zijn gouden tijden aan het Zilvermeer in Mol en we halen onze zwemslag thuis en waar aan de rol! Vergeet zeker niet de brief te lezen, zodat je weet waar je wanneer moet zijn en wat je moet meenemen.

Contactpersoon van de maand: Pieter Proost (+32 470 85 60 88)