Zeewelpen mei

Datum: 
30/04/2022 - 11:30 to 28/05/2022 - 17:30

Zeewelpen

7 mei: Roeien van 14 uur tot 17 uur @Melle

Gelijk hop! Gelijk hop! Gelijk hop! Vandaag is het weer zover, we trekken andermaal het water op om onze roeiskills tot in de puntjes te verfijnen. We hopen natuurlijk op een mooie lentedag met een aangenaam zonnetje. Breng dus je waterschoentjes mee want anders mag je niet op de boot. Ook kan reservekledij wel eens van pas komen.

p.s. als er ouders zijn die een boot kunnen trekken mogen die de contactpersoon contacterenJ

14 mei: Financiële actie van 9 uur tot 17 uur @Boomgaardplein

Naast de verjaardag van George Lucas en Mark zuckerberg is het vandaag ook weer eens tijd om wat geld in het laatje te brengen. Maar eerst gaan we in de voormiddag een super leuk en vermakelijk spel spelen. En in de namiddag is het belangrijk dat jullie allemaal jullie puppyoogjes bovenhalen om extra veel te kunnen verkopen.

21 mei: Bosspel van 14 uur tot 17 uur @Frac

Na 2 weken niet op het frac geweest te zijn is het nog eens tijd om ons te amuseren in ons mooie bos. Daar gaat jullie leiding niet voor zorgen. Dat is deze week de taak van de toekomst van onze groep, enkele loodsen, zij hebben een spel voorbereid. Dus voor jullie is het een even grote verrassing als voor ons. Na de activiteit kan je ook nog blijven om naar de kampinfo te komen luisteren.

28 mei: Sportdag van 14 uur tot 17 uur @Frac

Van al die vermoeiende dagen op school word je toch zo moe. Daarom gaan we vandaag lekker rusten. Nee tuurlijk niet. Vandaag trekken we onze sportiefste schoenen aan en gaan een activiteit boordevol sport en beweging hebben. Je mag deze week ook je uniform een weekje thuislaten en dus je snelste en sportiefste kleren aandoen. (aan de ouders: jullie kinderen zullen vanavond goed slapen.)

Contactpersoon van de maand: Jacala (0468 40 83 76)