Zeehonden

Datum: 
21/02/2023 - 02:15 to 31/03/2023 - 05:15

Maandprogramma MAART 2022

Zeehonden

4 maart: Leidingswissel van 14 uur tot 17 uur @frac

Hopelijk gaan jullie ons vandaag niet te hard missen want jullie krijgen voor deze namiddag andere leiding! Wees maar niet bang want ze zullen even lief zijn als ons. Om jullie toch nog wat gerust te stellen blijft Lukannon bij jullie staan. Wij zien jullie volgende week weer terug!

11 maart: Bosspel van 14 uur tot 17 uur @frac

Deze namiddag is het tijd voor een super mega leuk bosspel! Wat we vandaag  juist gaan doen krijgen jullie hier pas te weten. Kom dus zeker om mee te genieten van het leuke spel dat Kerick en Zeevang voor jullie hebben gemaakt!

18 maart: Geen Activiteit

Helaas pindakaas, vandaag is het geen activiteit. De leiding is allemaal op Zeescoutscongres en daarom kunnen wij er vandaag dus niet zijn. Hopelijk missen jullie ons niet te hard, wij gaan jullie sowieso super hard missen maar zien jullie volgende week gelukkig weer terug!

25 maart: Zwemmen van 14 uur tot 17 uur @zwembad stadspark

Joepieee! Vandaag gaan we weer zwemmen, neem allemaal jullie mooiste badpak, bikini of zwembroek mee en dan maken we er een kei toffe namiddag van. Wij kijken er alvast super naar uit! Komen is de boodschap! Vergeet allemaal zeker niet om 4 euro mee te nemen om de inkom te betalen!